George Șișcu : Vacanța parlamentară este un moment bun pentru a fi și mai aproape de tulceni

Senatorii si deputații sunt în vacanța parlamentară de vară până în data de 1 septembrie, când Legislativul își va relua activitatea, dar pentru deputatul de Tulcea, George Șișcu, ”vacanța parlamentară este un moment bun pentru a fi și mai aproape de oameni și de gospodarii localităților noastre”.


În această săptămână, deputatul tulcean a început o serie de vizite în comunitățile tulcene, marți, 26 iulie, aflându-se în comuna Stejaru, unde a fost primit de primarul Dumitru Enache, iar la discuții au mai participat viceprimarul Adam Pasata, contabilul-șef Mariana Enache, precum și Directorul Asociației Stejaru-Beidaud, Nicoleta Chiriac.

”L-am însoțit pe primarul comunei Stejaru pe șantierul de betonare a șanțurilor pentru colectarea apelor pluviale, o investiție derulată cu sprijinul Ministerului Dezvoltării. Totodată, am vizitat parcul cu utilaje al comunei.
O echipă liberală puternică în slujba tulcenilor!”

a declarat deputatul de Tulcea, George Șișcu.

Seria vizitelor în judeţ a continuat în oraşul Isaccea, unde politicianul tulcean a revenit după vizita din primele zile ale războiului din Ucraina, când a fost o tensiune extraordinară, iar refugiaţii veneau în valuri către România.

”Se menţine, însă, aglomeraţia în privinţa trecerii cu bacul a maşinilor şi a tirurilor care intră și ies din Ucraina. Se căută soluţii pentru a fluidiza traficul, autoritățile aducând încă un bac și dublând astfel numărul de treceri.

Spre lauda lor, în toată această perioadă deloc uşoară, autorităţile şi-au făcut datoria, iar aici îi amintesc pe cei de la ISU, Ministerul de Interne, Jandarmerie, SMURD și Crucea Roșie.

În acelaşi timp, aş menţiona şi efortul autorităţilor locale, primăria Isaccea şi Consiliul Local. Primarul Anastase MORARU şi city-managerul oraşului Silviu POPA au fost mereu în prima linie şi au coordonat foarte bine acţiunile.

Am discutat cu cei doi despre proiectele importante pe care le au în vedere, în special amenajarea unei parcări (pe aprox. 3 hectare), dar şi a unui drum de acces către punctul de trecere cu bacul, altul decât cel prin centrul orașului. Vin tot mai multe camioane în zonă şi nu au unde parca.

Am promis tot sprijinul meu şi îi asigur că voi face tot ce pot pentru a-i ajuta. Politica este pentru oameni şi sunt momente când trebuie să uităm de dispute şi de apartenenţa la un anume partid şi să ne dăm mâna pentru binele comunităţii.


Tot la Isaccea, am fost şi la hub-ul umanitar de la intrarea în oraş, acolo unde membrii unei echipe inimoase, coordonată de o familie de români-ucraineni, au făcut lucruri extraordinare şi asigură în mod constant ca ajutoarele să ajungă în Ucraina. Felicitări Maria, Eva și Georgeta!”

( sursă info și foto : fb George.Siscu.Deputat )

Leave a Reply

Close Menu