Cursuri gratuite de înot pentru elevii tulceni

Copiii din sistemul de învățământ primar, gimnazial, liceal, beneficiază de cursuri gratuite de învățare a înotului la Bazinul Didactic de Înot din municipiu, în limita a 10 ședințe/an, a anunțat Primăria Tulcea.

Pentru cei ce nu au aflat încă, această facilitate este valabilă din data de 1 iulie 2022 iar cursurile au loc de luni până vineri, între orele 15.00 – 16.00.

Programările se fac telefonic la administratorul Bazinulului Didactic de Înot Tulcea, ce a fost redeschis publicului, după pandemie, în martie 2022 (16.03.2022.)

Relații la nr. de tel 0747.022.094.

După finalizarea celor 10 ședințe, se pot achiziționa bilete sau abonamentele – la Casieria DIAP Tulcea din strada Plugarilor, nr. 2, Complex Plugari.

Tarife:
• Bilet intrare adulţi – 20 lei/şedinţă
• Abonament lunar – 200 lei/pers (o intrare/zi)
• Abonament anual – 1.800 lei/pers
• Abonament familial lunar: părinţi + 1 copil – 400 lei
(pentru fiecare alt copil se suplimentează cu 50 lei)

Bazinul de înot din municipiul Tulcea a fost inaugurat pe 4 iunie 2012.

Constructia este realizata dupa un proiect tip si se adreseaza uzului didactic, cu posibila utilizare publica in perioada de timp din afara orarului scolilor din localitate si nu se adreseaza activitatilor competitionale, scrie pe site-ul Companiei Naționale de Investiții.

Capacitatea bazinului este de 65 de persoane, construcția fiind proiectată pentru a fi utilizată simultan de două clase de elevi, împreună cu profesori și personalul de întreținere.

(surse info și foto : fb primariatulcea, cni.ro)

Leave a Reply

Close Menu