Campioana judetului Tulcea liderul grupei C la regionalul de la Iasi

Minifotbalul tulcean este singurul sport care le da ocazia jucatorilor sa se lupte pe plan national, la cel mai inalt nivel, atat echipelor cat si jucatorilor tulceni.

Dupa Turneul de la Deva, acolo unde reprezentante judetene ale Firmelor si Institutiilor (Vard si Fan Courier) s-au batut de la egal la egal cu echipe din intreaga tara a venit timpul ca echipa campioana din judetul Tulcea sa lupte la un turneu final cu echipe din Arad, Oradea, Braila si Sibiu.

Echipele campioane se lupta pentru unul din cele 16 locuri care duc la Campionatul National de la Ramnicu Valcea si pana acum Luxury Pescarusul Tulcea ne-a reprezentat cu brio acumuland 6 puncte din 6 posibile.
Prima victorie a venit ieri, la 10 dimineata cand, Luxury Pescarusul Tulcea a trecut cu 1 la 0 de Napoli Arad gratie golului reusit de Adrian Grigoras.

Fara aportul accidentatilor Lucian Caputa si Nicu Cazacu sau a lui Florin Popa si Marin Gheorghe, care nu s-au putut deplasa la Iasi din motive personale, Luxury a reusit si a doua victorie, mai clara decat prima impotriva celor de la Suporter Club Pretenasii Braila. Adrian Grigoras a marcat din nou si de aceasta data s-au facut remarcati pe tabela si Cosmin Hristodorof, Gabi Paraschiv si Constantin Misalericu.
Il asteptam si pe Maumau, Sabin sau Marinica, jucatori care isi ajuta echipa prin devotament si daruire.

Luxury conduce grupa C cu 6 puncte iar dimineata la ora 9 joaca impotriva echipei care are 0 puncte, Bad Boys Oradea. O victorie si campiona judetului ajunge la Campionatul National de Minifotbal de la Ramnicu Valcea.

Leave a Reply

Close Menu