You are currently viewing Sunt 43 de posturi libere la ISU Delta Tulcea – au început înscrierile

 

Până pe data de 17.07.2022 ora 16.00, toți cei interesați să se alăture echipei de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “ Delta” al județului Tulcea, pot transmite 3 documente obligatorii de înscriere la concurs: cererea de înscriere, copia actului de identitate și declarația privind cunoașterea și acceptarea condițiilor de recrutare, în format SCANAT (PDF) via e-mail.

Pentru depunerea dosarului de recrutare în volum complet, este alocat intervalul 27.06.2022 – 31.07.2022.

”Dacă ai între 18 si 25 de ani și vrei să devii salvator alături de colegii noștri ce merg la intervenții, poți alege unul din cele 24 de posturi de soldați gradați. Avem disponibile 12 posturi la Detașamentul de Pompieri Tulcea, 8 posturi la Secția de Pompieri Măcin și 4 posturi la Stația de Pompieri Babadag.”,

scrie pe pagina oficială a Inspectoratului pentru Situații de Urgență “ Delta” Tulcea.

De asemenea, în cadrul instituției citate sunt disponibile, prin încadrare directă din sursă externă, 6 posturi de ofițer și 9 posturi de subofițer. Locurile vacante sunt pentru ocuparea posturilor din compartimentele și serviciile cu deficit de personal.

Pregătire de bază: învățământul general obligatoriu, conform Legii Educației Naționale nr.1/2011, cu modificările și completările ulterioare, după cum scrie pe site-ul isudelta.ro, unde se menționează că ”persoana care a fost declarată “admis” la concursul pentru ocuparea postului vacant prin încadrare directă nu trebuie să aibă, la încadrare, calitatea de membru al vreunui partid politic sau organizații cu caracter politic.”

Pe site-ul instituției citate veți găsi toate informațiile necesare, condițiile specifice și generale pentru ocuparea posturilor vacante.

Pentru relații suplimentare privind organizarea și desfășurarea concursului, modul de completare a formularelor de înscriere, autobiografia, tabelul cu rude, etc, cei interesați trebuie să sune în zilele lucrătoare, în intervalul 08:00 – 16:00, la nr. 0240.524.300 / 0240.524.301, interior 27010.

(sursă info / foto : comunicat ISU Delta Tulcea, isudelta.ro)

Lasă un răspuns