Primăria Tulcea a publicat primul video demonstrativ prin care prezintă Aplicația pentru rezervarea locurilor de parcare

Regulamentul de Organizare și Funcționare a Sistemului de Parcări Publice cu Plată și de Reședință din municipiul Tulcea a fost aprobat în Ședința de Consiliu Local din data de 31 mai și potrivit legii, va intra în vigoare în termen de 30 de zile lucrătoare, (aproximatic în prima jumătate a lunii iulie (12)).

Până la data la care Aplicația pentru rezervarea locurilor de parcare va fi disponibilă, Primăria Tulcea a demarat un proces de familiarizare cu aceasta, cu pașii ce trebuie urmați de către tulcenii interesați.

Este vorba de un set de videoclipuri demonstrative, ce vor fi publicate în zilele următoare pe pagina oficială a instituției, în care se vor prezenta și diverse situații specifice.

Primul videoclip poate fi văzut deja de tulceni și prezintă :

Pasul 1: Rezervarea unui loc de parcare de reședință:
– Selectarea locului dorit
– Completarea datelor de identificare personală
– Completarea datelor corespunzătore autoturismului
– Încărcarea documentelor

Potrivit Primăriei Tulcea, întregul proces durează doar câteva minute, fără a fi nevoiți să vă deplasați la ghișee.
Persoanele care nu sunt familiarizate cu tehnica digitală vor beneficia de asistență din partea personalului instruit în utilizarea aplicației, la Biroul Parcări – situat la sediul D.I.A.P. (Directia Intretinere si Administrare Patrimoniu Tulcea), din str. Plugarilor nr. 2, Tulcea.

Solicitările pentru locurile de parcare dorite se vor depune în mod transparent pe platforma online. Fiecare solicitant poate vizualiza în timp real situația locurilor de parcare disponibile.

(sursă info,  foto  : fb primariatulcea)

Leave a Reply

Close Menu