Premieră la Clubul Sportiv Deceneu – participarea la ambele categorii de vârstă în cadrul Festivalului Național de la Costinești

 

Asociația Clubul Sportiv Deceneu a participat în perioada 13.06.2022-25.06.2022, cu grupele de baby și mini baschet baieți și fete la Festivalul Național de la Costinești și pentru prima dată, de la înființarea clubului, s-a reușit participarea la ambele categorii de vârstă cu echipe, atât de baieți cât și de fete, a transmis Mircioi Gheorghe, președintele asociației tulcene citate.

Prin urmare, au evoluat 2 echipe de baieți și 2 echipe de fete:

-Baby Baschet  fete

-Baby Baschet băieți

-Mini Baschet fete

– Mini Baschet băieți

”Determinarea, dorința de a câștiga, talentul și spiritul de fair-play sunt atributele acestor copii și ne fac încrezători în proiectul nostru de a dirija cât mai mulți copii spre sport, de a dezvolta baschetul tulcean masculin și feminin – fiind singura structură sportivă de baschet feminin din municipiul Tulcea- și de a lansa spre marea performanță cât mai mulți copii.
Mulțumim tuturor celor implicați : copii, antrenori, părinți, susținători.”

scrie în comunicatul Clubului Sportiv Deceneu, ce a deplasat la Costinești 48 de copii însoțiți de 3 antrenori.

 

Campionatele Naționale de Baby și Mini Baschet băieți și fete au avut la start un numar de 204 echipe la baieți și 69 de echipe la fete împărțite în grupe de câte 9 sau 10 competitoare, fiind vorba de un record de participare, conform Federației Române de Baschet.

Copii Clubului Sportiv Deceneu, cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani, au avut evoluții foarte bune, apreciate de adversari și de susținători și s-au bucurat la victorii și au învățat din înfrângeri.


Fiecare echipa a clubului a disputat câte 9 meciuri în cele 12 zile de turneu, arătând multă ambiție, dăruire și implicare.

Primaria Municipiului Tulcea a cofinanțat această acțiune a Clubului Sportiv Deceneu.
(sursă info și foto : comunicat Clubul Sportiv Deceneu )

Leave a Reply

Close Menu