O femeie însărcinată, lovită de soț, a ajuns la urgențe, deoarece nu mai simțea mișcările fătului

Jandarmii tulceni au fost solicitaţi, prin alep la 112, să se deplaseze la Secția UPU din cadrul Spitalul Județean de Urgență Tulcea, unde s-a prezentat o femeie însărcinată, care a declarat că nu mai simte mișcările fătului, în urma loviturilor aplicate de soț, a transmis Jandarmeria Tulcea.

Ajunși la fața locului, jandarmii au identificat femeia, ce prezenta urme de violență pe corp.

Ea a declarat că se afla la domiciliu, împreună cu soțul și cei doi copii minori, iar pe fondul unor neînțelegeri, a hotărât să părăsească locuința. În acel moment, a fost agresată fizic de către soț, care a lovit-o pe spate și pe abdomen cu un cablu de prelungitor, la nivelul feței și picioarelor fiind lovită cu pumnii și picioarele.

Femeia i-a cerut soțului să o ducă la spital, însă acesta a refuzat, iar în dimineața următoare, bărbatul a continuat să o lovească, moment în care femeia a solicitat un echipaj de ambulanță, care a transportat-o la Urgentze (la Secția UPU din cadrul Spitalul Județean de Urgență Tulcea,) unde a rămas internată pentru investigații medicale de specialitate.

Când a auzit că femeia a sunat la 112, soțul a părăsit imediat locuința și nu a mai fost găsit de jandarmi nici la domiciliu, nici telefonic.

A fost solicitat un echipaj de poliție în vederea întocmirii chestionarului de risc pentru emiterea unui eventual ordin de protecție, însă, după completarea acestuia, femeia agresată a refuzat emiterea ordinului de protecție.

Jandarmii tulceni au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie şi au adus la cunoştinţa femeii că termenul de introducere a plângerii prealabile este de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei.

(sursă info și foto : buletin informativ IJJ Tulcea)

Leave a Reply

Close Menu