Incendiu la două gospodării din Caraorman

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea au fost solicitați în jurul orei 13:00, prin apel la numărul unic de urgență 112, să intervină în Delta Dunării, pentru stingerea unui incendiu produs la două case în localitatea Caraorman.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

La fața locului au fost trimise două echipaje formate din 6 subofițeri cu două ambarcațiuni din cadrul Pichetului de Pompieri Crișan, un echipaj format din 5 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea cu o ambarcațiune SAR și a fost alertat SVSU Crișan.

 

În scurt timp salvatorii din cadrul Pichetului de Pompieri și SVSU Crișan au ajuns la locul indicat unde au constatat că focul se manifesta cu flacără deschisă la o anexă gospodărească (saivan), un gard de lemn și mai multe căpițe, pe o suprafață de aproximativ 500 de mp.


Imediat salvatorii au intrat în dispozitiv și au procedat la limitarea extinderii incendiului la alte obiective din apropiere și la lichidarea acestuia.

Ambarcațiunea SAR a fost întoarsă în bază, nemaifiind necesară intervenția pompierilor din cadrul Detașamentului Tulcea.

(sursă info și foto : ISU Delta Tulcea)

Leave a Reply

Close Menu