După doi ani de pandemie, sute de copii s-au putut bucura de evenimentele organizate în Piața Civică

 

La petrecerea organizată în centrul municipiului de Consiliul Județean Tulcea și Primăria Tulcea, pentru a marca Ziua Internațională a Copilului, au participat sute de copii care, începînd cu ora 9.30, s-au bucurat de un carnaval dedicat celor mici, un spectacol de muzica si dans, de ateliere de creatie / științifice, precum si de un moment de dresaj canin, când spectatorii au putut admira modul în care doi câini polițiști au intervenit pentru depistarea unui infractor.

Spectacolul desfășurat pe scena din Piața Civică a municipiului Tulcea a fost deschis la ora 10.00, de vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, și de primarul municipiului, Ștefan Ilie, care le-au adresat calde urări tuturor copiilor și părinților prezenți.


„După doi ani de pandemie, ne bucurăm să fim parte a acestor frumoase evenimente dedicate tuturor copiilor din județul nostru!
Ne-am bucurat să vedem atât de mulți copii frumoși, energici, entuziaști, încântați de tot ceea ce am reușit să le oferim! Zâmbetele lor ne-au luminat și nouă ziua și putem spune că misiunea noastră a fost îndeplinită: am adus o bucurie în sufletele lor!“,


a transmis vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni.

Cei mici au putut admira trupele de dans care au evoluat pe scena tulceană, s-au întâlnit cu personajele  preferate și au putut participa la ateliere din corturile amplasate în zona centrală : Oglinda magică, pictură pe ipsos, facepainting, robotică, baloane de săpun, etc.

( sursă info și foto : comunicat Consiliului Județean Tulcea)

Leave a Reply

Close Menu