You are currently viewing De azi este valabil un program de aprovizionare pentru agenții economici de pe strada Isaccei din municipiu

În urma unei întâlniri de lucru ce s-a desfășurat ieri la Prefectura Tulcea, s-a stabilit un program de aprovizionare pentru agenții economici care-și desfășoară activitatea pe strada Isaccei din municipiu.

Este vorba de un proiect pilot, cu o durată de două săptămâni, ce va incepe de azi, în cadrul căruia se va verifica cât de funcțional este acest program de aprovizionare agreat de majoritatea participanților :

Zilnic – 09:00 – 11:00
– 13:00 – 15:00

La întâlnirea de lucru, convocată de prefectul Alexandru Dan Munteanu, au participat reprezentanții autorităților publice locale, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea și agenții economici care-și desfășoară activitatea pe strada Isaccei, potrivit informațiilor transmise de Instituția Prefectului – Județul Tulcea.

Scopul întâlnirii a fost tocmai identificarea de soluții pentru îmbunătățirea activității de aprovizionare a agenților economici de pe strada Isaccei din municipiul. Problema a fost semnalată vinerea trecută, în cadrul unei alte întâlnirii desfășurată sub egida Instituției Prefectului : între reprezentanții Autorității Naționale Pentru Protecția Consumatorului, Direcției Regionale Antifraudă Fiscală Constanța, instituțiile locale cu atribuții de control și reprezentanții HORECA.

Prefectul Alexandru Dan Munteanu a precizat că peste două săptămâni, dacă programul este funcțional, autoritățile locale îl vor contura într-un regulament :

„De mâine demarăm un proiect pilot, cu o durată de două săptămâni, în cadrul căruia s-a stabilit un program de aprovizionare agreat de majoritatea participanților. Peste două săptămâni ne reîntâlnim, iar dacă programul este funcțional autoritățile locale îl vor contura într-un regulament. Ne dorim cu toții ca lucrurile să funcționeze și consider că toate autoritățile prezente la această întâlnire vor face tot ce este necesar pentru rezolvarea acestei probleme”,

a declarat Alexandru Dan Munteanu, prefectul județului Tulcea.

(sursă info și foto : comunicat de presă Prefectura Tulcea)

Lasă un răspuns