Acțiuni de informare ale polițiștilor tulceni alături de specialiștii antidrog Tulcea, de Rusalii

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii tulceni, împreună cu reprezentanții structurilor Ministerului Afacerilor Interne, au intensificat activitățile de prevenire și combatere a faptelor antisociale, pe toată raza județului nostru.

Mai mult decât atât, având în vedere faptul că obiectivele vizate au fost prevenirea și combaterea de accidente rutiere grave și a consumului și comercializării de substanțe interzise, au fost realizate și activități împreună cu specialiștii Centrului de Evaluare, Prevenire și Consiliere Antidrog Tulcea, potrivit informațiilor transmise de IPJ Tulcea.

Mai exact, polițiștii din cadrul Serviciului și Biroului Rutier Tulcea au fost alaturi de specialiștii antidrog Tulcea în discuțiile purtate cu participanții la trafic, sfătuindu-i cu privire la măsurile minime de autoprotecție pe care trebuie să le adopte în vederea prevenirii victimizării.

De asemenea, s-au oferit recomandări tinerilor, referitoare la prevenirea traficului de persoane, consumului de droguri și băuturi alcoolice și consecințele acestora asupra sănătății, punând accent pe influența negativă pe care o poate avea un anturaj nepotrivit.

Azi, la întoarcerea spre casă, Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea îndeamnă participanții la trafic,  să manifeste prudență în conducere, să nu consume băuturi alcoolice sau alte substanțe care le pot afecta capacitatea de a conduce, să se asigure temeinic înaintea efectuării oricăror manevre și să nu uite de politețea rutieră.

(sursă info și foto : comunicat de presă IPJ Tulcea)

Leave a Reply

Close Menu