You are currently viewing SFÂNTU GHEORGHE este printre finalistele Destinației Anului 2022

SFÂNTU GHEORGHE din județul Tulcea este printre cele 9 cele mai votate localități turistice în acest an de cei ce au intrat pe destinatiaanului.ro

După ce, în Finala Regională s-a alcatuit un Top al destinatiilor eligibile dupa nominalizarile publicului (pe regiune si pe categorie) și juriul Finalei Regionale a acordat puncte acestora in functie de descrierea furnizata de participant, rezultând un Top al juriului, podiumul Finalei Regionale s-a stabilit prin ponderare : 2/3 alegerea publicului si 1/3 alegerea juriului și câștigătoarele pe fiecare regiune și categorie au trecut in Faza 3: Finala Nationala, la care participă și o localitate din județul nostru : SFÂNTU GHEORGHE.

De acum încolo, finalistele vor fi vizitate de echipa de Exploratori Destinatia Anului, pentru a realiza, alături de binecunoscuta Geanina Corondan, emisiuni de prezentare.

Și câștigătorul Finalei Nationale va fi ales prin colectarea voturilor publicului si ale juriului, în proporție de 2/3, respectiv 1/3 .

În descrierea furnizată ca participant, citim că Sfântu Gherghe este ”o localitate mică din comuna cu acelasi nume, din județul Tulcea, Dobrogea, Romania. Aici, veți întâlni cea mai intinsă plajă de pe litoralul romanesc (aproximativ 14 km lungime), cu un nisip extrem de fin. Poate, cea mai frumoasă plajă salbatică din Europa, unde păsările exotice poposesc, iar caii aleargă liberi. Tot aici, amintim și despre Insula Sahalin, care adăpostește sute de specii rare de păsări, despre canalul Erenciuc care este singura rezervație de arin negru din Europa, dar și zona în care se află epava remorcherului cu aburi Tuza. Sfântu Gheorghe, un tradițional sat haholesc, situat în locul în care Dunărea se varsă în Marea Neagră, este alegerea ideală pentru toți exploratorii de locuri și culturi diferite de familiar….Un loc în care trebuie să ajungi măcar o dată în viață.”

Prin urmare, vă invitam și noi să alegeți CEA MAI FRUMOASĂ DESTINAȚIE DIN ȚARĂ, mai ales că votul publicului contează 2/3 din scorul total.

(sursă info și foto : destinatiaanului.ro)

Lasă un răspuns