You are currently viewing 5 tineri tulceni s-au ales cu dosare  penale si 10 amenzi într-un caz de violare de domiciliu, distrugere și furt
Pe numele a cinci  bărbați din municipiul Tulcea, cu vârste cuprinse între 17 și 27 de ani, au fost întocmite 5 dosare penale pentru violare de domiciliu, distrugere și furt iar pentru tulburarea liniștii publice și refuzul de a furniza date pentru stabilirea identității, aceștia au primit 10 sancțiuni contravenționale în valoare de 13.500 lei, potrivit informațiilor trimise azi la redacție de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea.
Cei 5 tineri tulceni, aflați sub influența băuturilor alcoolice, au pătruns la prima oră a dimineții, fără voie, în curtea unei case din municipiul Tulcea, al cărui proprietar a solicitat sprijinul jandarmilor prin intermediului Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 : 
”În data de 03 mai 2022, în jurul orei 06.15, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au fost solicitați să intervină pe o stradă din municipiul Tulcea, unde s-a reclamat violare de domiciliu, distrugere și furt.
La fața locului, jandarmii au identificat bărbatul care a reclamat fapta și întrebat de cele întâmplate, acesta a declarat că, în timp ce se afla în casă, împreună cu soția și copiii, a auzit gălăgie în curte și a observat mai multe persoane, care au pătruns în curte prin escaladarea gardului împrejmuitor.
Din spusele reclamantului, bărbații, care au pătruns fără voie în curtea imobilului, se aflau sub influența băuturilor alcoolice și din primele verificări a reieșit faptul că au agresat câinele, au distrus o mașinuță electrică destinată copiilor și au sustras o pubelă pentru depozitarea gunoiului menajer. În momentul în care bărbatul a apelat la sprijinul jandarmilor, persoanele reclamate au fugit și s-au refugiat într-o curte din apropiere.
Jandarmii au identificat în curtea indicată de apelant cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 27 de ani, care emanau halenă alcoolică, refuzând să ofere date cu privire  la cele sesizate. Cei cinci bărbați s-au ales cu dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere și furt.
(sursa info și foto : Buletin informativ IJJ Tulcea)

Lasă un răspuns