You are currently viewing 3 bărbați au fost arestați și sunt cercetați pentru TRAFIC DE DROGURI DE RISC – 1,6 kg de cannabis

 

În cadrul unei acțiuni privind combaterea traficului de droguri, au fost efectuate două activități de prindere în flagrant delict a trei bărbați, ce au fost reținuți și ulterior 2 dintre ei arestați preventiv, pentru 30 de zile. iar 1 suspect a fost arestat la domiciliu, potrivit informațiilor transmise de IPJ Tulcea.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Tulcea, în urma unei acțiuni organizate în noaptea de duminică, au depistat un bărbat ce deținea, în vederea comercializării, 31 de grame de cannabis.

Acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile.

În continuarea activităților, în aceeași zi, a fost efectuată o acțiune de prindere în flagrant delict a doi bărbați, din județul Ilfov, care ar fi vândut unei persoane, din județul Tulcea, 100 de grame de cannabis.


În urma perchezițiilor auto și a două percheziții domiciliare realizate în cauză, au fost ridicate aproximativ 1,6 kg de cannabis, grindere, un aparat de vidat, sume de bani, cântare electronice de precizie și aparate pentru cultivarea și creșterea cannabisului.

Cei doi au fost reținuți, pentru de 24 de ore, iar ulterior, unul dintre ei a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, iar, față de celălalt, a fost luată măsura arestului la domiciliu.

 

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La acțiuni au participat și polițiști din cadrul din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov, Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ilfov, Serviciului pentru Acțiuni Speciale Tulcea și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

(sursă info, foto și video : Comunicat de presă DIICOT)

Lasă un răspuns