Participanți în cadrul unui proiect Erasmus, în vizită la Centrul de Informare și Educație Ecologică al ARBDD din Tulcea
Centrul de Informare și Educație Ecologică al ARBDD din Tulcea a primit azi vizita grupului de elevi și profesori ai Școlii Gimnaziale Nr. 12 Tulcea, împreună cu partenerii lor din Bulgaria, Turcia, Spania și Portugalia, participanți în cadrul proiectului de parteneriate de schimb interșcolar Erasmus – ”Let’s save the water as a natural resource”.
Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, copil, persoane în picioare şi interior
Oaspeții au primit informații cu privire la formarea Deltei Dunării, biodiversitatea din Rezervația Biosferei Delta Dunării, desfășurarea activităților tradiționale în această arie naturală, unicitatea acestui vast teritoriu, precum și alte informații față de care elevii s-au arătat interesați să le afle.
Ar putea fi o imagine cu 8 persoane, persoane în picioare şi interior
În cadrul vizitei, elevii și profesorii s-au întâlnit și au purtat discuții cu Domnul Guvernator Gabriel – Teodosie Marinov, care le-a adresat un bun venit în zona acestei arii naturale vaste și unice, Rezervația Biosferei Delta Dunării, subliniind importanța implicării fiecăruia dintre noi în misiunea de a ocroti acest teritoriu pentru a asigura și generațiilor viitoare șansa de a se bucura de acest tezaur natural.
Ar putea fi o imagine cu 15 persoane, persoane stând jos, persoane în picioare şi interior
Comunicat ARBDD

Leave a Reply

Close Menu