You are currently viewing Doi medici tulceni au primit distincția Ordinul “Meritul Sanitar” în grad de “Cavaler” de la Președintele României
Doctorița Elena Chircov, şefa Secţiei de Anestezie şi Terapie Intensivă şi doctorița Ana Nane, şefa secţiei de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Tulcea, au fost decorate de preşedintele Klaus Iohannis, cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătăţii.
Dr. Elena Chircov și dr. Ana Nane au fost decorate cu Ordinul Meritul Sanitar în grad de Cavaler. Conform decretelor, distincţiile au fost acordate „în semn de apreciere şi recunoştinţă pentru profesionalismul şi dăruirea de care au dat dovadă în creşterea calităţii actului medical, pentru curajul şi solidaritatea manifestate în prima linie a luptei împotriva pandemiei de COVID-19 de pe teritoriul ţării noastre”.

Felicitări doamnei doctor Chircov Elena – medic primar ATI și șef secție ATI, și doamnei doctor Nane Ana – medic primar boli infecțioase și șef secție Boli Infecțioase!

Este o mândrie pentru SJU Tulcea să primim o distincție la cel mai înalt nivel. Sperăm ca acesta să fie un îndemn pentru a motiva toți medicii la excelență în actul medical. Efortul în această pandemie a fost unul colectiv și dorim să mulțumim întregului personal din secțiile ATI, Boli Infecțioase, Pneumologie, UPU, precum și secțiilor Medicală I, Medicală II și RMFB!

transmite conducerea Spitalului Județean Tulcea într-o informare de presă.

(Sursă info și foto: Spitalul Județean de Urgență Tulcea (spitaltulcea.ro), Facebook Consiliul Județean Tulcea)

Lasă un răspuns