Tulceanul Ionel Stan, liderul ecologiștilor din județul Tulcea, ales vicepreședinte la nivel național!

Ecologiști din toată țara, delegați ai Partidului Ecologist Român au participat sâmbătă la Congresul Ordinar al PER ce s-a desfășurat la Parlament.

PER Tulcea a fost reprezentat de președintele organizației județene Ionel Stan, maestrul Ștefan Coman, președintele oraganizatiei municipale Simion Dragos, consilieri locali dar și de susținători din județul Tulcea, scopul principal al congresului fiind alegerea unei noi conduceri.

Funcția de președinte a rămas în ”portofoliul” celui care conduce partidul de mai bine de 20 de ani, Dănuț Pop.

Președinte executiv a fost ales Mohammad Murad, unul din cei mai mari investitori în turismul din România.

În ceea ce îl privește pe Ionel Stan, președintele PER Tulcea, acesta a fost ales vicepreședinte al partidului alături de alți 10 lideri locali ecologiști.

A fost aleasă noua conducere a Partidului Ecologist Român, din care mă bucur să fac parte, în calitate de vicepreședinte. Odată cu aceste alegeri, PER își schimbă, într-o mare măsură, orientarea, gândirea, abordarea.

Suntem conștienți că suntem într-un moment istoric și că, de acum încolo, nu este suficient ca ecologia să reprezinte doar o ideologie sau un ideal, ci un stil de viață. Politica PER, prin oamenii săi, va milita, în mod sigur, pentru ca acest lucru să fie realizabil.

a declarat Ionel Stan.

Leave a Reply

Close Menu