You are currently viewing O nouă emisiune la Radio Delta – SUGAR RADIO SHOW cu Robin Schultz!

Începând de sâmbătă, 19 Martie, de la ora 22.00, RADIO DELTA are plăcerea să vă aducă un nou show de radio în grila de programe: SUGAR RADIO SHOW cu Robin Schultz!

Robin Schulz - Wikipedia

Cu siguranță Robin Schultz este un nume din industria muzicală ce nu mai are nevoie de nicio prezentare, însă vă putem spune câteva cuvinte, ca să ne facem datoria 🙂

Robin Schulz este un DJ de muzică electronică și producător muzical german! Acesta este cunoscut datorită colaborării cu muzicianul olandez Mr. Probz, pentru cântecul Waves, și cu duo-ul francez Lilly Wood & The Prick, pentru Prayer in C.

Robin Schulz este născut la 28 aprilie 1987. Pe 4 februarie 2014, a lansat primul single de pe albumul său de debut, un remix al „Waves” al artistului hip hop olandez Mr. Probz. Acest remix a primit mai târziu o nominalizare pentru cea mai bună înregistrare remixată, non-clasică la cea de-a 57-a ediție anuală a premiilor Grammy!

Robin Schulz on Twitter: "Breaking News: Robin Schulz puts on different  pair of glasses https://t.co/v2h9u5joqV" / Twitter

Hituri precum Sugar, Young Right Now sau Speechless încă se mai aud la toate radiourile din lume!

Așadar, ascultați de acum la Radio Delta – Robin Schultz în SUGAR RADIO SHOW de la ora 22.00, în fiecare sâmbătă!

Lasă un răspuns