You are currently viewing Din cauza vremii, afluxul de refugiați a scăzut astăzi în vama Isaccea!

Familii cu copii, studenți, dar și oameni care munceau în Ucraina au fugit din calea războiului și au trecut cu bacul de la Orlovka la Isaccea! Voluntarii tulcenii i-au așteptat cu mâncare caldă, ceai, pături și medicamente. Încă de azi-noapte, peste 400 de ucrainieni au ajuns la Isaccea. Unii au venit pe jos, alții cu mașinile. Cu toții au fost așteptați de voluntari, dar și de autoritățile locale. Din cauza vremii, afluxul de refugiați a scăzut astăzi.

La această oră, activitățile în PCTF Isaccea se desfășoară fără probleme deosebite. Valorile de trafic la persoane și autoturisme au scăzut semnificativ în comparație cu zilele precedente. Valorile au crescut, însă, la camioanele de transport marfă, înregistrându-se un număr mic de persoane cazate în corturile taberei mobile, acestea fiind în tranzit.

Asigurăm coordonarea activităților la fața locului împreună cu colegii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Politia de Frontieră, Inspectoratul Județean de Poliție, Inspectoratul Județean de Jandarmi și Serviciul Județean de Ambulanță Tulcea.

Vremea este nefavorabilă, dar nu afectează activitățile curente!

a declarat prefectul Alexandru Dan Munteanu.

Sursă: comunicat Prefectura Tulcea

Lasă un răspuns