You are currently viewing Atenție! Vremea se răcește brusc!

De mâine, vremea se va răci accentuat în regiunile sudice și sud-estic, avertizează Administrația Națională de Meteorologie! Dacă astăzi în județul Tulcea am avut o maximă și de 17 grade celsius în unele localități, mâine aceasta nu va depăși 5 grade celsius, așadar o scădere bruscă a temperaturilor cu cel puțin 10 grade celsius de la o zi la alta!

La nivelul întregii țări, de mâine valorile termice se vor apropia astfel de mediile multianuale specifice perioadei. Pe parcursul zilei de mâine, cerul va fi variabil în jumătatea nordică a țării, iar în rest nebulozitatea va fi persistentă și pe arii restrânse va ploua.

Noaptea vor fi înnorări în majoritatea zonelor și se vor semnala precipitații, local în vest și sud-vest și izolat în regiunile sudice și centrale.

Vor fi mai ales sub formă de ploaie în Dobrogea și Muntenia, mixte în Banat și predominant ninsori în Oltenia, Crișana și Transilvania. La munte va ninge, iar mai ales în Munții Banatului și în Carpații Meridionali zăpada va fi spulberată.

Pe suprafețe mici, vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, iar local și temporar și în sudul teritoriului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 și 7 grade, iar cele minime, în general, între -7 și 2 grade.

Weekend-ul în Tulcea se anunță noros și rece, cu o maximă care nu va depăși 7 grade celsius!

(Sursă info: anm.ro, sursă foto: vremea.ido.ro, vremea.net, GettyImages)

Lasă un răspuns