2022, an istoric pentru minifotbalul tulcean

23 iulie 2022 | Sport
2022, an istoric pentru minifotbalul tulcean

2022, an istoric pentru minifotbalul tulcean

Dupa o pauza de doi ani cauzata de pandemie, minifotbalul a revenit in circuit cu mai putine echipe, la o noua locatie si cu un alt manager de competitie. Initial, totul parea sa fie un fiasco si echipele ce urmau sa ne reprezinte la nivel national sa nu reuseasca cine stie ce performanta.

A venit insa luna iunie, iar pe data de 24 minifotbalul era reprezentat pentru prima data in istorie la Campionatul National al Firmelor si Institutiilor iar echipele trimise (Vard si Fan Courier) desi nu au reusit sa iasa din grupe au pus judetul Tulcea pe harta, in special Vard care au primit trofeul fair play din partea organizatorilor de la Deva.

IMG 20220624 WA0020
received 532118601995316
La sfarsitul lunii iunie venea calificarea, in premiera a unei echipe tulcene, la turneul final al campioanelor de la Valcea. Luxury Pescarusul Tulcea reusind sa se claseze in primele opt echipe din tara. De mentionat ca aici au participat si fosti jucatori de Liga intai la fotbal(Bourceanu de exemplu) si toti componentii echipei nationale de minifotbal, care numai ce redevenise vicecampioana europeana.

IMG 20220717 WA0007

Tulcea a trimis si reprezentanta si la Cupa Romaniei de la Sibiu acolo unde am reusit din nou o mare performanta, Cesena reusind sa iasa din grupe pentru prima data in istoria participarilor la o astfel de competitie.

IMG 20220708 WA0018
Contactat telefonic, managerul competitiei de minifotbal, Graur Ionut ne-a declarat: Ma mandresc cu ei, clar nu am nici un merit pentru astfel de performante poate doar ca am crezut in ei pana la capat dar, suta la suta este meritul jucatorilor si al managerilor echipelor. Ne dorim si speram ca anul acesta sa avem mai multe echipe inscrise, ca tulcenii sa redescopere bucuria de a juca in competitie mai ales ca…se poate sa obtinem si rezultate pe plan national. Cu toate ca au fost probleme cu jucatori eliminati din competitie, cu echipe care s-au retras din diferite motive, ceea ce s-a reusit anul asta ar trebui sa ne motiveze si sa ne faca sa vrem sa ridicam stacheta, sa vrem mai mult. Poate vom reusi sa avem mai multe echipe si la Old Boys si dorinta noastra cea mai mare este sa organizam si o competitie dedicata tinerilor pana in 19 ani.

Noua editie de campionat va incepe cu o competite amicala, Memorialul Pavel Gheba care se va juca in perioada 19-21 august. Iar pe 3 septembrie este programat inceputul Ligii intai de minifotbal, meciurile se vor juca la GoldenGoal(terenul sintetic de la Peco).

Alte Articole

Primul Gravity Park pentru tinerii tulceni, inaugurat la final de săptămână

Primul Gravity Park pentru tinerii tulceni, inaugurat la final de săptămână

29 mai 2024

  Inaugurarea primului parc pentru sporturi urbane, dar și activități creative și relaxare, construit în municipiul Tulcea, GRAVITY PARK, va avea loc în acest final de săptămână, activitățile dedicate acestui…

CISTESTE MAI MULT
Karatiști din 7 județe și din R. Moldova, la Tulcea, pentru „The Little Samurai’s Challenge Cup” 2024

Karatiști din 7 județe și din R. Moldova, la Tulcea, pentru „The Little Samurai’s Challenge Cup” 2024

27 mai 2024

  La cea de-a III-a ediție a concursului „The Little Samurai's Challenge Cup", ce a avut loc sâmbătă, 25.05.2024, în sala de sport multifuncțională „Iulian Daniel Pohariu" Tulcea s-au înscris…

CISTESTE MAI MULT