Ștefan Ilie: “Toată recunoștința pentru oamenii din Primărie! De ei depinde dacă orașul este curat sau murdar, dacă evoluează sau se scufundă!”

Primarul Ștefan Ilie a ținut să mulțumească tuturor angajaților din Primărie, dar și din instituțiile subordonate ei, pentru munca depusă în fiecare zi. Nu este pentru prima dată când edilul își postează public mulțumirile atât față de angajați, cât și față de cetățenii care în mod voluntar participă la curățarea și înfrumusețarea municipiului.

Munca lor este foarte importantă, deoarece ei pot face diferența.
De ei depinde dacă orașul este curat sau murdar, dacă evoluează sau se scufundă.
Oamenii.
Cei care scriu proiecte, care pun în practică idei inovatoare, care cu brațele, la propriu, întrețin curățenia sau fac să funcționeze și să producă utilajele, ei, oamenii, care se dedică muncii, indiferent că este publică sau privată, fără de care totul ar fi un haos, ei sunt importanți!
Pentru ei, care cu mătura sau cu pixul își fac datoria, albine ale orașului stup, curați și sinceri, care vor să arate adevărata frumusețe a Tulcei, toată recunoștința, acum la final de an și de fiecare dată când voi avea ocazia de a le promova lucrurile frumoase.
Obligația noastră, a celor care vremelnic suntem aleși să le conducem destinele este aceea de a-i scăpa de trântori, cameleoni și hiene!
a declarat, în această dimineață, primarul Ștefan Ilie, pe pagina sa de socializare, unde a publicat și mai multe poze cu angajați ai Primăriei, în special ai celor de la Servicii Publice și Direcția de Întreținere și Administrare Patrimoniu Tulcea:

Leave a Reply

Close Menu