În premieră, la Gala Sportului Tulcean 2021 a fost premiat cel mai bun jucător de șah din județ
La sediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Tulcea a avut loc ieri Gala Sportului Tulcean, eveniment în cadrul căruia au fost premiați cei mai buni sportivi din județul Tulcea, care au obținut performanțe sportive deosebite la nivel național și internațional în anul 2021.
La capitolul sporturi olimpice, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Tulcea a desemnat-o pe Amalia Maria Niță, Sportiva Anului 2021 în Tulcea. Amalia este componentă a Lotului Național de Box Junioare, a participat la Campionatul European de Box de la Tibilisi, Georgia, unde a obtinut medalia de aur – locul 1 la categoria 63 de kilograme. De asemenea, la Campionatul Naţional de Junioare și Cupa României a obținut medaliile de aur la aceeași categorie. Pugilista Amalia Maria Niță este legitimată la CSM Danubiu Tulcea unde este antrenată de profesorul Ştefan Simion.
În clasamentul sporturilor neolimpice, în premieră, Sportivul Anului 2021 Tulcea a fost desemnat șahistul Sebastian Laurențiu Sarighioleanu, sportiv al clubului de șah tulcean ACS Logic Delta.
Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane în picioare şi interior
Ne bucurăm că anul acesta a fost un an bun pentru șahiștii clubului nostru , cărora munca le-a fost răsplătită și prin burse speciale de merit acordate de către Consiliul Județean Tulcea. Șahul tulcean are viitor prin copiii formați la ACS Logic Delta care și în acest an au obținut rezultate deosebite la nivel național și ne dorim ca aceștia să ajungă la nivelul de cadeți și juniori pentru a putea fi premiați în cadrul Galei Sportului Tulcean.
a declarat Marius Sarighioleanu, reprezentantul Clubului Sportiv Logic Delta.
 
Au fost premiați în total 10 sportivi olimpici tulceni și 6 neolimpici. Aceștia au primit plachete, cupe dar și recompensații financiare pentru imaginea frumoasă adusă sportului tulcean. Gala Sportului Tulcean 2021 a fost organizată de binecunoscuții Liviu Urlih și Elena Fidatov.
Nu în ultimul rând a fost premiat și Sorin Andrici, atlet legitimat la C.S.M. Danubiu și angajat al Jandarmeriei Tulcea, ambasadorul grupului de alergători „SPARTANII”, care a adus în acest an în Tulcea nu mai puțin de 12 medalii!
(Sursă info și foto: Facebook DJST Tulcea, Clubul Sportiv Logic Delta)

Leave a Reply

Close Menu