You are currently viewing Tulcean internat la Psihiatrie, după ce a fost observat că face gesturi obscene în fața unei școli din municipiu
Un bărbat din Tulcea a fost depistat astăzi de jandarmi, în timp ce săvârșea gesturi obscene în apropierea unei școli din municipiu, transmite Jandarmeria Tulcea într-un comunicat de presă.
Jandarmii tulceni au fost sesizați astăzi, în jurul orei 09.50, prin apel la 112 efectuat de către o femeie care declara faptul că un bărbat face gesturi obscene în fața unei școli din municipiu și că nu este prima dată când îl observă expunându-și organele sexuale în public, în apropierea școlii.
Ajunși la fața locului, jandarmii au observat un bărbat cu un comportament suspect, care la vederea forțelor de ordine, a încercat să fugă. Acesta a fost prins și imobilizat, fiind condus la sediul  Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea pentru întocmirea
documentelor specifice.
Pe timpul verificărilor, suspectul a declarat date false privind identitatea sa pentru inducerea în eroare a jandarmilor.
Bărbatul în cauză și-a recunoscut fapta, iar în urma unei evaluări de către un medic specialist, s-a luat măsura internării în cadrul secției de psihiatrie a Spitalului Județean Tulcea.
Cercetările sunt continuate, în acest caz, de către organele competente sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, jandarmii aplicând totodată și o sancțiune contravențională pentru declararea unor date de identitate false.
NEOFICIAL, incidentul a avut loc la Școala nr. 11, iar din primele informații bărbatul nu este cunoscut cu antecedente sau ca recidivist.
Pentru Jandarmeria Tulcea, siguranța copiilor în apropierea școlilor reprezintă o prioritate, astfel că atât pe timpul desfășurării activităților în unitățile de învățământ, cât și pe drumul spre casă vor fi la datorie, asigurând climatul de liniște și ordine publică!

Lasă un răspuns