Șofer din Tulcea cu maşina în mare, pe plaja Sulina

Un şofer din Tulcea a intrat cu maşina în mare, seara trecută, pe plaja din Sulina, în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării.

Este vorba despre o mașină de teren înmatriculată în Tulcea, care a ajuns pe plaja din Sulina, în zona canalului, iar ulterior în mare.

Totul s-a întâmplat, seara trecută, în jurul orei 20.00, pe plaja din Sulina.

Un martor a povestit că şoferul a intrat cu maşina în mare şi apoi chiar a trecut în zona unei baze militare, după ce a ocolit o barieră prin mare.

“În seara zilei de 2 august, în jurul orei 20, un auto a pătruns pe plaja Sulina în zona canalului ca mai apoi să treacă prin acesta și prin mare pentru a-şi continua drumul chiar și după bariera de lemn a bazei militare, unde accesul e interzis. Subliniez că totul s-a întâmplat în Rezervatia Biosferei Delta Dunării, zonă strict protejată”, a scris un martor care se afla pe plaja din Sulina.

Contactată de Radio Delta, purtătoarea de cuvânt a IPJ Tulcea, Ioana-Maria Nanu, a declarat:
“Referitor la solicitarea de informații privind un material foto cu un auto care a circulat pe plaja Sulina, vă comunicăm că instituția competentă este Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării.”

Serviciul de relatii interne si internaționale din cadrul ARBDD Tulcea a precizat pentru Radio Delta că de caz se ocupă Comisariatul Regional de Control Sulina, care s-a autosesizat și va face cercetări pentru a-l identifica și trage la răspundere pe șofer.

(sursa foto: antena3.ro)

Leave a Reply

Close Menu