You are currently viewing Parcagii ilegali depistați la Autogara Tulcea

Un individ care cere ilegal taxă pentru locurile de parcare publice a apărut de câteva zile la Autogara din municipiul Tulcea. Băiatul face semn șoferilor către un loc de parcare liber, apoi cere bani.

Fapta este ilegală, iar tulcenii și turiștii nu ar trebui să se lase intimidați de aceste persoane, avertizează polițiștii!

Contactat de Radio Delta, șeful Poliției Locale Tulcea, Alexandru Grigore a declarat:

Într-adevăr acești parcagii au apărut de câțiva ani și în municipiu, dar este un fenomen sub control. Au apărut câțiva care încearcă, dar sunt doar în sezonul estival, ca să mai ciupească un ban de la turiști. Ei vizează în special parcarea de la Sindicate, dar Poliția Locală Tulcea, IPJ Tulcea, Jandarmeria Tulcea îi are în vizor și sunt amendați. Acum au apărut la Autogară că la Sindicate avem un om mereu și nu mai pot să-și facă veacul pe acolo. Nu am primit deocamdată plângeri sau sesizări de la turiști. Cetățenii nu trebuie să le dea bani sub nicio formă!

a declarat pentru Radio Delta șeful Poliției Locale Tulcea, Alexandru Grigore. Amenda pentru rezervare de locuri de parcare fără drept se ridică până la 1000 lei, dar acestor indivizi li se pot întocmi și dosare penale pentru infracțiunea de înșelăciune.

(sursă foto: Facebook)

Lasă un răspuns