De Sfânta Marie, mai multe radare pe drumurile din Tulcea

IPJ Tulcea desfășoară pe toate drumurile aglomerate din județ, o campanie preventivă, destinată verificării respectării regimului legal de viteză. Este vorba despre acțiuni punctuale, atât în mediul urban cât și în mediul rural, în zonele sau pe traseele cu risc ridicat, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea, Nanu Ioana Maria.

Acțiunile au început de ieri, 9 august și vor avea loc până pe 15 august, inclusiv, de Ziua Marinei.

Valorile de trafic pe raza județului Tulcea sunt crescute pe perioada sezonului estival, din cauza numărului mare de turiști, motiv pentru care, pentru evitarea oricăror evenimente rutiere, poliția Tulcea face aceste acțiuni.

De exemplu, la un control radar făcut duminica trecută pe DN22, în doar câteva ore, polițiștii au dat 77 de amenzi. Numai 69 de amenzi au fost aplicate pentru viteză excesivă, ceea ce este îngrijorător pentru polițiști. Cea mai mare viteză depistată de aparatul radar a fost de 122 km/h, în interiorul localității Slava Cercheză, unde viteza regulamentară este de 50km/h. În cadrul acțiunii, polițiștii tulceni au reținut 15 permise auto pentru depășirea vitezei.

În aceste zile aglomerate pentru județul Tulcea, mai ales pe 13, 14 și 15 august, când sărbătorim Zilele Municipiului Tulcea, Ziua Marinei și Ziua Sfintei Maria, polițiștii sfătuiesc participanții la trafic să adopte o conduită preventivă la volan, să păstreze distanța regulamentară față de mașina din fața lor, să nu facă depășiri bruște fără a se asigura și să fie atenți la pietoni!

foto arhiva

Leave a Reply

Close Menu