You are currently viewing Rămâne cum s-a stabilit !!!!
A lab technician holding a test tube that contains blood sample from a patient that has tested positive with the COVID-19 coronavirus at Amphia Hospital. The Amphia Hospital is currently carrying out between 400-500 tests a day for suspected cases of the COVID-19 Coronavirus. Coronavirus testing are to patients free of charge in the Netherlands., Image: 508058163, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: SOPA Images / ddp USA / Profimedia

Astăzi la ora 14:00 s-a întrunit de urgență Comitetul Pentru Situații de Urgență pentru a se decide că prevederile în vigoare pentru municipiul Tulcea să rămână deocamdată nemodificate.

Acum, noi nu prea înțelegem de ce s-a întrunit atât de urgent dacă incidența municipiului nu a trecut de 4 la mia de locuitori. Bine, noi nu avem de unde să știm pentru că, în comunicatul de la Prefectura Tulcea scrie „incidența cumulată la 14 zile a cazurilor active pentru fiecare unitate administrativ-teritorială este publicată de către Direcția de Sănătate Publică a Județului Tulcea pe site-ul instituției.”

Iar pe site-ul DSP Tulcea…surpiză, nu apare nimic.

Acum, ne este și greu să întelegem de unde bâlbâiala asta așa cum ne e greu să înțelegem ce s-a întâmplat la sfârșitul săptămânii trecute când a coborât deodată incidența, așa pe…nepusă masă.

În altă ordine de idei: avem 28 de cazuri noi de COVID-19 iar incidența cumulată la 14 zile a cazurilor active din județ, calculată la 1000 de locuitori, este de 2,47.

Pe municipiu incidența e secretă!

Lasă un răspuns