Femeie prinsă cu sticla de alcool în geantă
Jandarmii tulceni au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, să intervină ca urmare a unui furt.
Apelul a fost efectuat de către unul dintre agenţii de securitate ai societăţii comerciale, care a relatat jandarmilor că a observat, prin intermediul sistemului de supraveghere, o femeie care a luat o sticlă de alcool expusă pe raft, a introdus-o în geanta pe care o avea asupra sa şi a trecut de casa de marcat fără să o plătească.
Femeia a fost oprită de către agentul de securitate, iar în urma verificărilor efectuate, asupra ei a fost găsită sticla de alcool.
Întrebată de jandarmi, femeia a declarat că a intrat în unitatea comercială cu intenţia de a cumpăra mai multe produse care îi erau necesare, dar pentru că nu a avut suma suficientă de bani pentru a le plăti, a hotărât să plătească doar o parte dintre produsele introduse în coşul de cumpărături, astfel că a trecut de casa de marcat fără a plăti sticla de alcool.
Reprezentantul societăţii comerciale a declarat jandarmilor faptul că femeia a sustras de mai multe ori bunuri fără să le plătească, fapt surprins de sistemul de supraveghere.
Femeia s-a ales cu un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Leave a Reply

Close Menu