Stiri din tulcea

2 transporturi agabaritice se îndreptă spre Tulcea

19 decembrie 2022
2 transporturi agabaritice se îndreptă spre Tulcea

2 transporturi agabaritice se îndreptă spre Tulcea

 

Până pe data de 27 decembrie 2022 se desfășoară două transporturi cu depășiri pe ruta Nădlac II PTF – Tulcea, după cum a anunțat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Este vorba, mai exact, de 2 transporturi agabaritice aflate pe traseul:

Nădlac II PTF – A1 – A6 – Varianta de Ocolire Lugoj – DN6 – Varianta de Ocolire Caransebeș – DN6 – Varianta de Ocolire Drobeta Turnu Severin – DN6 – DN65F – DN65 – Slatina – Drum Expres 12 – DN65 – Jitaru – Pitești DN65B – A1 – DNCB (Centura de Nord) – A2 – Drajna – DN21 – Slobozia – DN2A – Giurgeni – Hârșova – DN22A – Saraiu – DN22 – Tulcea, ceea ce înseamnă că vehiculele, ce transportă câte o trapă metalică, vor ajunge în Dobrogea pe la începutul săptămânii viitoare.

Lățimea maximă a vehiculelor este de 5,1 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic, dar conform legii ( OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice) viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră, vehiculele fiind însoțite de autovehicule autorizate și de echipaje ale poliției rutiere.
Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

(sursă info, foto : cnadnr.ro, fb DRDPCT)