Stiri din tulcea

2 tineri de 19 ani, „prinși”cu etnobotanice de jandarmii tulceni

21 noiembrie 2022
2 tineri de 19 ani, „prinși”cu etnobotanice de jandarmii tulceni

2 tineri de 19 ani, „prinși”cu etnobotanice de jandarmii tulceni

Doi tineri, ambii de 19 ani , au fost depistați, în acest sfârșit de săptămână, de jandarmii tulceni, având asupra lor produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.
Unul din tineri a devenit agitat la vederea echipajului de jandarmerie iar cel de-al doilea a încercat să scape de dovezile incriminatorii.

Tânărul ce a fost observat de jandarmii tulceni deoarece avea un comportament agitat și a mărit viteza de deplasare cu intenția de a evita întâlnirea cu oamenii legii, a fost depistat vineri noaptea, în jurul orei 23.00, de către jandarmii aflați în serviciul de patrulare în municipiul Tulcea.

Aceștia au procedat la legitimarea și controlul corporal preventiv, găsind asupra tânărului 12 pachețele care conțineau resturi vegetale și suma de 1.345 lei.

IJJ Tl 12 pachetele tanar 19 ani
Acesta a declarat că produsele erau destinate consumului propriu.

Cel de-al 2-lea tânăr, ce a reușit să arunce într-un tufiș 2 pachețele ce conțineau resturi vegetale, a fost observat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01.00.

IJJ Tl 2 pachetele tanar 19 ani
Jandarmii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra persoanelor în cauză, autorităților competente pentru efectuarea cercetărilor.

(sursă info și foto : buletin informativ IJJ Tulcea)