Stiri din tulcea

2 persoane reținute într-un caz de trafic de cocaina, la Tulcea

6 aprilie 2023
2 persoane reținute într-un caz de trafic de cocaina, la Tulcea

2 persoane reținute într-un caz de trafic de cocaina, la Tulcea

Ca urmare a cercetărilor efectuate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Tulcea, precum și a unor percheziții domiciliare efectuate pe raza județului nostru, au fost reținute două persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, conform unui comunicat de presă transmis de IPJ Tulcea.

În plus, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea a fost sesizat ieri cu propunerea de arestare preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Potrivit sursei, începând cu luna februarie 2023, unul dintre bănuiți, prin intermediul celui de al doilea bănuit, ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de mare risc (cocaină) consumatorilor din județul Tulcea.

În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate peste 550 de grame de cocaină și 3 cântare electronice de precizie.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

(surse info, foto : comunicat de presă IPJ Tulcea, arhiva)