Stiri din tulcea

2 coliziuni, 3 mașini implicate și 4 victime, lângă Cataloi

29 iunie 2022
2 coliziuni, 3 mașini implicate și 4 victime, lângă Cataloi

2 coliziuni, 3 mașini implicate și 4 victime, lângă Cataloi

În urma unui accident rutier ce s-a produs ieri pe DN 22 E 87, în apropiere de localitatea Cataloi, 4 persoane, din care 2 minori, au ajuns la spital.

ISU coliziuni Cataloi 4 victime masina
Detașamentul de Pompieri Tulcea, ce a fost solicitat să intervină la locul accidentului, a trimis un echipaj format din trei subofițeri cu autospecială de descarcerare, care au acționat pentru luarea măsurilor de prevenire a unui incendiu, dar, din fericire, nu a fost nevoie pentru descarcerarea vreunei persoane, potrivit ISU Delta Tulcea.

ISU coliziuni Cataloi 4 victime

Cele patru victime, doi adulți și doi minori, au fost preluați de echipajele medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță și transportate la Spitalul de Urgență din municipiul Tulcea.

Din primele cercetări efectuate de către polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto din direcția localității Tulcea către Constanța, ar fi intrat în coliziune cu un alt auto care circula pe același sens de mers și în urma impactului, autoturismul condus de tulceanul de 43 de ani, a intrat pe sensul opus de mers, lovind un alt autoturism care se afla în circulație, a transmis IPJ Tulcea.

Cele 4 persoane rănite au fost : șoferul de 43 de ani și alți 3 pasageri din același auto.

Conducătorii auto dețineau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.
În cauză, a fost întocmit dosar penal.

(surse info și foto : comunicate de presă ISU Delta Tulcea și IPJ Tulcea)