Stiri din tulcea

2 accidente rutiere cu 3 răniți în prima parte a zilei

6 ianuarie 2021
2 accidente rutiere cu 3 răniți în prima parte a zilei

2 accidente rutiere cu 3 răniți în prima parte a zilei

Azi, 6 ianuarie, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea a 2 accidente rutiere, unul în municipiu, pe strada Elizeului, soldat cu un pieton accidentat și o coliziune, lângă Babadag, în urma căreia a rezultat rănirea a doi pasageri din auto, ambii din Babadag.
Potrivit informațiilor transmise la redacție de Inspector Principal de Poliție, Irina Manolache, purtător de cuvânt al IPJ Tulcea, pietonul rănit în accidentul din municipiu este un bărbat de 44 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și nemarcat corespunzător, ce a fost accidentat de un bărbat în vârstă de 38 de ani din Malcoci.
În accidentul rutier ce s-a produs la ieșirea din orașul Babadag, către Baia, un bărbat de 21 de ani, din Babadag, în timp ce conducea un auto pe DN22-E87, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu parapetul metalic de protecție.
În ambele cauze, conducători auto posedau permis de conducere și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice și s-au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de ,,Vătămare corporală din culpă”.