Stiri din tulcea

15 noi locuri de joacă pentru copiii tulceni vor fi amplasate în municipiu

5 mai 2022
15 noi locuri de joacă pentru copiii tulceni vor fi amplasate în municipiu

15 noi locuri de joacă pentru copiii tulceni vor fi amplasate în municipiu

Cu un termenul maxim de livrare și amplasare în teren a echipamentelor  de 100 zile lucrătoare și cu o valoare de peste 1.4 milioane de lei, contractul „Locuri de joacă municipiul Tulcea” a fost semnat și prin urmare, un număr de 15 spații destinate copiilor vor fi disponibile pe la jumătatea lunii august, potrivit datelor furnizate de edilul orașului, Ștefan Ilie.
Cele 15 locații sunt pe străzile : Str. Alunișului – Centrul de transfuzii, Str. I.L. Caragiale – Cireșari, Str. Navaliștilor, Str. Viticulturii – AN, Str. Eternității Bl. E2, Str. Grădinarilor, Str. Alunișului – Marinarul, Strada Progresului –Casa Armatei și Rosmarin, precum și în cartierele : Cartier Lotizare – parc Veolia, Cartier E3 – Aleea Cristina, Cartier C5 – Peco Babadag, , Complex Neptun, , Cartier E3 – Fedra, Cartier E3 – Aleea Cicoarei.
279429172 522439326177242 9036372559665931535 n.jpg?stp=dst jpg p600x600& nc cat=108&ccb=1 5& nc sid=8bfeb9& nc ohc=n szErPHo2oAX TmiRf& nc ht=scontent.fotp7 2
Locurile de joacă cu cea mai mare suprafață vor fi în Cartier E3 : Fedra, cu o suprafață de 672 mp, urmat de cel de pe Aleea Cristina de 486 mp
Lista completă cu cele 15 amplasamente propuse pentru amenajare o puteți găsi pe site-ul Primnăriei Tulcea la secțiunea ”noutati/locuri-de-joaca”
https://www.primariatulcea.ro/noutati/locuri-de-joaca/
În plus, pe lângă echipamente pentru copii, pentru 3 dintre aceste locații, Serviciul de Gospodărire Municipală din cadrul Primăriei Tulcea, a achiziționat și aparate de fitness pentru adulți.
Alte 4 locuri de joaca sunt reamenajate de către Primăria municipiului, prin Direcția Întreținere și Administrare Patrimoniu Tulcea, în zonele Pelican, Penny C 5, Telena (str.Babadag) și Scoala Nr 5. 
Pentru copii cu dizabilități montăm aparate în Parcul Personalităților și în Orășelul Copiilor, precum și în alte locuri care vor fi stabilite în perioada următoare, în urma discuțiilor cu asociațiile și persoanele fizice interesate,
a menționat primarul municipiului, Ștefan Ilie.
La achiziția echipamentelor s-a mers pe un concept de parc senzorial, dinamic și inovativ cu o serie de stimuli necesari pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor.
Primaria Locuri joaca